Eetdag / Restaurantdag
U kent het wel ... het vele werk dat nodig is bij het organiseren van uw jaarlijkse eetfestijn of restaurantdag om de kas te spijzen van uw vereniging. Beroep doen op vrijwilligers wordt steeds moeilijker.
De 7 feestdagen is gespecialiseerd in het organiseren van “A tot Z” van uw eetfestijn.
Van mosselfeest tot pastabuffet, BBQ, wok, steakdag en ribbekesdag, ... '
Naast voorgaande gerechten kunnen we voorzien in vers bereid stoofvlees, vidé, kipfilet met verse saus, diverse salades, desserts, …
Vraag naar onze uitgebreide menukaart!'
Door onze aankoop in bundel bij de gespecialiseerde groothandel, garanderen wij u steeds de beste prijs en
de hoogste kwaliteit.
Uw voordeel
1 aanspreekpunt (steeds rechtstreeks contact met de zaakvoerders)
U heeft GEEN koks of keukenteam meer nodig
ÉÉN vaste prijs per klaargemaakt gerecht per persoon (GEEN extra supplementen en dergelijke meer...)
beste prijs - kwaliteitsverhouding
steeds voldoende voorraad, GEEN overstock (u betaalt ENKEL wat u verbruikt)
last-minute bestellingen mogelijk
alles wordt gekoeld geleverd
gediplomeerde zaakvoerders met jarenlange ervaring
alle materialen kunnen door ons voorzien worden (borden, bestek, gasbekkens, mosselpotjes, steakmessen, BBQ’s, friteuses, …)
Interesse?
Stuur ons de nodige details via het contactformulier of via een mailtje en wij maken graag een voorstel op maat voor u.